Adama Traoré blev hentet til FC Barcelona i januar. I hans kontrakt er en frikøbsklausul, som klubben ikke har planer om at udnytte.

Det er ikke til at komme udenom, at Adama Traoré ankom til FC Barcelona som et lyn fra en klar himmel.

LÆS OGSÅ: La Liga-boss om Barca-køb: De har ikke råd

Han formåede at gøre sig selv positivt bemærket i de første kampe, men endte kort tid efter med at miste sin plads til Ousmane Dembélé.

Efter Dembélé har overtaget pladsen som den foretrukne mand på højre kant, har spilletiden været relativt begrænset for Traoré.

De få minutter, han har fået på banen, har ikke været overbevisende, hvilket har medført, FC Barcelona ikke har planer om at betale hans frikøbsklausul.

Som tingene forholder sig således, ønsker klubben ikke at bruge en stor sum penge (frikøbsklausulen lyder på 30 mio. euro) på Traoré, lyder det fra Fabrizio Romano.

Det tyder derfor på, at han ender med at finde sin vej retur til Wolves, til trods for, at han gik med til at gå markant ned i løn, for at få skiftet til Barcelona til at blive en realitet.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona vil bruge Braithwaite i byttehandel

Han har kontrakt med Wolves frem til juni 2023, hvorfor det forventes, at de vil forsøge at sælge ham i løbet af dette transfervindue, hvis Barcelona beslutter sig for ikke at købe ham.