Ifølge det spanske medie Fichajes har Barcelonas jagt på en ny midtbanespiller ført dem til Valencia.

LÆS OGSÅ: Messi nærmer sig Pelé-rekord: Her er hans reaktion

Her har de fået øjnene op for den 24-årige spanske Carlos Soler, som de ønsker at hente denne sommer. Ifølge Fichajes skulle den unge spanske spiller selv være åben overfor et skifte denne sommer.

Carlos Soler har tilbragt hele sin karriere i Valencia, hvor han har spillet siden barnsben. Han blev nemlig tilknyttet deres akademi i 2005 i en alder af blot otte år.

Et årti senere blev han forfremmet til klubbens førstehold, og siden da har han ikke set isg tilbage. I løbet af sin tid på førsteholdet er han nemlig blevet en nøglespiller for Valencia.

Til dato har den 24-årige midtbanespiller haft 185 optrædener for Valencia. I disse kampe har han formået at bidrage med 23 mål og 26 oplæg.

2020/21-sæsonen var desuden også en ganske fornem sæson for den unge midtbanespiller, til trods for, at Valencia udholdt en tumultøs sæson bestående af både økonomiske problemer og kampe i bestyrelseslokalet.

Som et resultat af dette skulle Soler nu være åben overfor et skifte væk fra klubben allerede i dette transfervindue. Barcelona, der også har udvist interesse fra holdkammeraten Jose Gaya, skulle angiveligt være interesseret i at hente ham til Camp Nou.

Barcelonas iver efter at lande Soler er næppe overraskende, da de i lang tid har forsøgt at hente en midtbanespiller forud for 2021/22-sæsonen.

De forsøgte at hente hollandske Georginio Wijnaldum, der valgte PSG til fordel for Barcelona. Selv siger han, at årsagen var, at de handlede hurtigere, men rygterne går på, at det var økonomisk motiveret.

LÆS OGSÅ: Barcelona overvejer drastisk manøvre for at slippe Umtiti

I og med, at det ikke lykkedes for dem at hente Wijnaldum til Camp Nou, er de nu derfor på jagt efter et alternativ. Og her er Carlos Soler blevet nævnt som en mulighed.