Erling Haaland er på radaren i Barcelona, men nu har de angiveligt udset sig et alternativ til nordmanden.

FC Barcelona har Erling Haaland stående øverst på deres ønskeliste over potentielle angribere til sommer, lyder det fra den pålidelige journalist Gerard Romero.

LÆS OGSÅ: Guardiola afslører: Manchester City-profil ude i tre måneder

Tilsyneladende er de opmærksomme på, at det næppe bliver let at hente Haaland. Han er nemlig en attraktiv og efterspurgt herre, der er på radaren i flere af de største klubber i Europa.

Skulle det vise sig, at det ikke bliver Barcelona, der bliver valgt af Erling Haaland, har Barcelona derfor udset sig et alternativ. Ifølge Gerard Romero vil de forsøge at hente Dusan Vlahovic til sommer, hvis Haaland ikke kan hentes.

Vlahovic er på nuværende tidspunkt spiller i Fiorentina, hvor han har en kontrakt, der løber frem til 2023. Derfor er han altså ikke mulig at hente på en fri transfer, men der er forlydender om, at han kan hentes til en god pris.

Ifølge Transfermarkt har han en markedsværdi på 50 millioner euro, hvilket er svarende til 372 millioner kroner. Det forventes dog, at Fiorentina er klar til at give slip på deres 21-årige angriber for mindre end dette.

LÆS OGSÅ: Klopp med overraskende udmelding: Han er verdens bedste fodboldspiller

I sidste sæson scorede han 21 mål i 40 kampe for de italienske klub. I denne sæson har han også fået en ganske fin sæson, da han har bidraget med seks mål og et enkelt oplæg i otte kampe.