Der har ikke været nogen, der er kommet i nærheden af at udfordre Alba på backen. Han bliver dog ikke yngre, hvorfor man skal have en backup-spiller klar, skulle han nu blive skadet eller trække sig tilbage.

LÆS OGSÅ: Nyheder fra Barcelonas træningsbane: Duo trænede med igen

Det er man dog klar over i Barcelona, hvorfor man har forsøgt med flere spillere, herunder Firpo, som dog har skuffet, da han slet ikke har slået igennem på Barcelonas førstehold.

Han viste ellers fin form i Real Betis, men det samme kan man ikke sige om ham i Barcelona. Det er også før set, at Sergino Dest er blevet bedt om at spille i venstresiden, når Alba har været ude, hvilket blot er endnu en mavepuster til Firpo.

Barcelona har længe talt om, at man ville have Valencias José Gaya til klubben, men det kræver naturligvis, at man skaffer nogle penge. Det er et stort problem i Barcelona, hvilket nu har medført, at ledelsen har vurderet, at man skal satse på B-holdets Alejandro Balde.

LÆS OGSÅ: Ronaldo i brøler: Afslører selv skandale

Det kan dog ændre sig så snart, at Barcelona har fået en ny præsident, da det blot er den nuværende ledelse, der har besluttet dette.