FC Barcelona holder angiveligt øje med udviklingen af den 17-årige Las Palmas-midtbanespiller Alberto Moleiro

Det unge talent, der har fået sin fodbolduddannelse i ungdomsrækkerne i Las Palmas, fik sin debut på Unión Deportiva Las Palmas’ førstehold i midten af august.

LÆS OGSÅ: På trods af Lukaku-køb: Chelsea vil hente denne angriber

Det er blevet til en enkelt scoring i fem ligakampe siden starten af 2021/22-sæsonen for den 17-årige offensive midtbanespiller. Ifølge spanske Sport har hans lovende talent medført, at han bliver nøje fulgt af Barcelona.

De catalanske giganter hentede Pedri fra klubben på De Kanariske Øer i juli sidste år. Siden da har han etableret sig som en af de mest vitale spillere for såvel klub som land. Derfor har han også formået at sparke gang i sin karriere på ganske kort tid.

Moleiro, der scorede sit første mål i en førsteholdskamp mod UD Ibiza den 11. september, har mindre end to år tilbage af sin kontrakt med Las Palmas. Der er ikke meget, der tyder på, at han beslutter sig for at underskrive en forlængelse med den spanske klub.

LÆS OGSÅ: Har markedsværdi på 220 millioner: Barca har PL-angriber på radaren

Ifølge Transfermarkt har den unge Alberto Moleiro en markedsværdi på 100.000 euro, hvilket svarer til cirka 743.000 kr. Hvis Barcelona formår at få fingrene i den kun 17-årige midtbanespiller, kan det vise sig at blive en rigtig god investering for de catalanske giganter.