Problemerne har ingen ende i FC Barcelona for tiden, og nu ser det også sort ud for cheftræneren. Han har svært ved at give fansene noget af glæde sig over, da Barcelona ikke har spillet op til niveau i La Liga.

Han kan nu selv stå overfor en længere karantæne, for hans VAR-sviner.

LÆS OGSÅ: Problemer i Barcelona: Firma vil have dem erklæret konkurs

Ronald Koeman udtalte sig kritisk om VAR efter El Clásico.

Det lykkedes Los Blancos at hive sejren hjem i El Cláisco. Real Madrid fik blandt andet tildelt en – i manges øjne – noget så spøjs VAR-kendelse, hvor man i Barca-lejren mente, at Lenglet skulle have haft frispark.

Noget, som linjedommeren også fortalte dommeren.

“Jeg forstår ikke dommerens beslutning. Var er kun klar når der skal besluttes noget imod Barca. Beslutningerne er altid imod os. Dommeren sagde, at det var et straffespark, men det er ikke til at forstå. Jeg bryder mig ikke om det,” sagde Koeman efter kampen.

Han tilføjede hurtigt:

“Jeg sagde til dommeren, at jeg håber, han en dag kan forklare mig, hvordan VAR virker i Spanien, for vi har nu spillet fem kampe og VAR har altid været imod os. Men der var ingen VAR, da vi skulle have straffespark mod Sevilla eller da Getafe skulle have to røde kort. Hvorfor er VAR altid imod os.”

LÆS OGSÅ: Ter Stegen: Vi er nødt til at snakke om det

Det spanske fodboldforbund har nu taget sagen op mod Koeman, som nu kan stå overfor flere dages karantæne. Det kan være alt mellem to og tolv. Noget, der hjælper Koeman, er, at han ikke udtalte sig kritisk om dommeren, hvorfor dommen nok bliver mild.

Det forventes, at det spanske fodboldforbund har truffet en beslutning om to uger. Der er nemlig en lignende affære, der skal tjekkes igennem først.