FC Barcelona har hidtil været sparsommelige i dette transfervindue. Til trods for, at de har været tilbageholdende med at bruge penge, har det tilsyneladende ikke været nok.

LÆS OGSÅ: Efter lækket video af Dembélé og Griezmann: Barca i problemer med storsponsor

Det skriver den spanske udgave af Goal.

Ifølge mediet er det nemlig ikke muligt for Barcelona at registrere hverken Sergio Agüero, Memphis Depay, Eric Garcia eller Emerson Royal. Alle fire spillere er blevet hentet denne sommer, men grundet reglerne om lønloft i La Liga kan de ikke registreres.

Det vil sige, at de fire nye spillere ikke er spilleberettigede. Det samme gør sig gældende for argentinske Lionel Messi, der ikke længere er under kontrakt med Barcelona. Klubben forsøger dog ihærdigt at få det hele til at gå op, så de kan forlænge med Messi.

Den catalanske storklub har dog ikke blot hentet nye spillere til. De har nemlig også taget afsked med flere spillere denne sommer. En stor del af dem, der er blevet sagt farvel til, er der blevet taget afsked med for at spare lønkroner.

I løbet af det seneste stykke tid har de sagt farvel til både Junior Firpo, Konrad de la Fuente, Matheus Fernandes, Trincao og Jean-Clair Todibo. De forsøger dog også at skille sig af med Samuel Umtiti, Philippe Coutinho og Miralem Pjanic, ifølge Goal, da det er meget løntunge spillere.

“Josep Maria Bartomeu efterlod en forgiftet arv til Joan Laporta,” skriver Goal desuden om den tidligere FC Barcelona-præsident, der har spillet en stor rolle i at bringe klubben i krise.

Coronapandemien har naturligvis sat sine spor på klubben, men selv uden pandemien, stod det skidt til. Klubben har en samlet gæld på knap ni milliarder, mens de også skylder mere end to milliarder kroner for spillerindkøb.

Angiveligt skulle Barcelona-ledelsen have været til møde med Javier Tebas, da de håbede på at få ham til at bøje reglerne. Det har han dog efter sigende ikke været villig til at gøre, hvorfor Barcelona er nødt til at skabe luft i lønbudgettet.

LÆS OGSÅ: Sergio Busquets: El Clasico bliver kedeligt uden ham

Ifølge Goal er der behov for at skære klubbens lønomkostninger ned med cirka halvanden milliard kroner. Derfor er det noget en udfordring, som præsident Joan Laporta og resten af ledelsen står overfor.