Barcelona ønsker at hente Kalidou Koulibaly til sommer, og nu har Napoli prissat den 30-årige forsvarer.

Napoli er villige til at sælge Koulibaly til sommer. De er dog ikke klar til at sælge ham for enhver pris.

LÆS OGSÅ: Piqué taler ud: ‘Alle havde en del af skylden’

Ifølge spanske SPORT har de prissat ham til 40 mio. euro, hvilket svarer til ca. 300 mio. kr. Barcelona skal derfor forvente at skulle betale en pris i dette prisleje, hvis de vil hente den senegalesiske forsvarer.

Den 30-årige forsvarer har kontrakt med Napoli til sommeren 2023. Derfor er de interesserede i at sælge ham til sommer, så de kan få den størst mulige pose penge for ham.

SPORT skriver desuden, at forsvarsspilleren skulle være interesseret i et skifte til Barcelona, hvis de beslutter at afgive et bud.

Den catalanske klub ser det som en fordel, at han er interesseret i et skifte. De mener nemlig, at det kan give råderum i forhandlingerne, at han selv er ivrig efter at skifte til Barcelona.

Den spanske sportsavis skriver også, at Barcelona mener, at prisen er sat for højt. Det tyder derfor ikke på, at de har planer om at indfri Napolis krav om 40 mio. euro.

LÆS OGSÅ: Scholes langer ud efter Rashford: ‘Nok det værste, man kan gøre’

Selvom Barcelona har Koulibaly på radaren, er det ingen garanti, at de forsøger at hente ham. Deres klare topprioritet er nemlig fortsat at spendere stort på at hente Erling Haaland.