FC Barcelona er blevet kædet sammen med den kun 18-årige midtbanespiller Arsen Zakharyan. Det skriver det russiske medie Championat.

LÆS OGSÅ: Medie: Kane forlænger med Tottenham – på én betingelse

Mediet skriver også, at Barcelona er klar til at forhandle med hans nuværende klub, Dynamo Moskva, som han har kontrakt med frem til sommeren 2024.

Den 18-årige spiller har været en del af den russiske klub siden 2017. Dengang blev han hentet til deres akademi fra det russiske Y. Konoplev Akademia.

Zakharyan har vist en imponerende udvikling i løbet af de seneste år. Som et resultat af dette er han blevet en mere eller mindre fast spiller på deres førstehold, til trods for hans unge alder.

Han fik sin debut for Dynamo Moskvas førsteholde i november sidste år. Siden da er det blevet til yderligere 20 optrædener for den 18-årige spiller. I disse kampe har han endda bidraget med fire mål og lagt op til yderligere otte.

Ydermere er det også lykkedes for den unge midtbanespiller at blive udtaget til det russiske landshold, som han hidtil har haft to optrædener for.

Det er dog ikke blot Barcelona, der er blevet kædet sammen med den 18-årige Zakharyan, efter han har fået succes som midtbanespiller i Dynamo Moskva.

Han er nemlig også blevet kædet sammen med klubber såsom Sassuolo, RB Leipzig og Club Brugge. Nu er der dog også forlydender om, at Barcelona har meldt sig ind i kampen om at sikre sig den unge midtbanespillers underskrift.

LÆS OGSÅ: Eric Garcia efter Bayern-nederlag: Det er unfair

Der er forlydender om, at Barcelona vil forsøge at bringe ham til Camp Nou næste sommer, da spilleren selv skulle være interesseret i at færdiggøre sæsonen i Rusland, inden et eventuelt skifte.