FC Barcelona har stadig interesse i at hente Raphinha, selvom der er kommet konkurrence fra Chelsea.

Chelsea har efter sigende afgivet et bud på Raphinha, som allerede er blevet accepteret af Leeds. Det er naturligvis ikke godt nyt for Barcelona, der ønsker at hente brasilianeren.

LÆS OGSÅ: Samuel Umtiti nærmer sig klubskifte

Til trods for, at der allerede er en aftale i stand mellem Chelsea og Leeds, har den catalanske storklub ikke i sinde at give op.

Derimod skulle de fortsat være meget ivrige efter at hente Raphinha, da han er blevet udset som afløser for Ousmane Dembélé.

Det kan dog blive svært for Barcelona at realisere deres ønske om at hente Raphinha, da de ikke er klar til at betale, hvad Leeds kræver for den brasilianske kantspiller.

Ifølge SPORT er Barcelona ganske vist klar til at hæve deres bud, men de er ikke villige til at betale mere end 55 millioner euro for ham.

Det kan vise sig at blive et problem, da Leeds angiveligt kræver op mod 70 millioner euro for ham – og Chelsea skulle være klar til at betale i omegnen af dette for brasilianeren.

Barcelonas fordel er dog, at Raphinha ville foretrække et skifte til Barcelona, hvorfor han og hans agent vil forsøge at presse Leeds til at acceptere det næste bud fra Barcelona.

LÆS OGSÅ: Giver ikke op: Barcelona hæver bud på Lewandowski

Spørgsmålet er dog, om Leeds har i sinde at tilgodese deres spillers ønske i denne forbindelse, eller om de fokuserer på at få den højest mulige pris for ham.