FC Barcelona har givet Ousmane Dembélé et nyt ultimatum, da de ønsker at få klarlagt, hvad den franske stjerne har planer om at gøre.

På trods af, at der ikke har været de store udsigter til, at Ousmane Dembélé ville fortsætte i Barcelona, er håbet ikke helt opgivet.

LÆS OGSÅ: Denne spiller kan lokke Christian Eriksen til Manchester United

Den spanske klub, og især træner Xavi, har fortsat et håb om, at den franske kantspiller beslutter sig for at blive i klubben.

Den catalanske klub ved godt, at det bliver svært at sikre, at han bliver på Camp Nou, men håbet er dog fortsat intakt.

Selvom de håber på, at han bliver, er de dog blevet trætte af at vente på ham. Han har nemlig endnu ikke givet et konkret svar på, om han bliver eller ej.

Det har ført til, at den spanske klub nu har valgt at give ham et ultimatum, hvor de har gjort det klart, at de vil have besked om hans planer.

Ousmane Dembélé står uden kontrakt den 30. juni, men Barcelona har gjort det klart, at de vil vide, hvad hans planer er 24 timer inden da. Det skriver SPORT.

Det vil sige, at den spanske klub kræver, at han meget snart træffer en beslutning om, hvorvidt han har planer om at blive i klubben eller ej.

LÆS OGSÅ: Avis: Derfor vil Jules Koundé til Barcelona

Tidligere har der været forlydender om interesse fra bl.a. Chelsea og PSG, men det vides ikke, om han har fået konkrete tilbud fra klubberne.