Manchester United har Roy Keane, der altid er klar med en kommentar om holdet, mens FC Barcelona har Hristo Stoichkov, som ligeså er garant for en kommentar om Barcelona. Stoichkov er blevet interviewet af Goal, hvor han blandt andet sætter ord på klubben, Cruyff, Messi og Koeman.

LÆS OGSÅ: Vil lokke Messi til klubben: “Vi har en reel chance”

Hristo Stoichkov var en deal af Barcelonas såkaldte “Dream Team”, og han har naturligvis stadig Barcelona i blodet, og det er derfor ikke overraskende, at han følger dem tæt.

Han lægger ud med at snakke om transferstrategien i Barcelona.

“Med to eller tre signings kan holdet igen været meget kompetetivt. De har meget brug for en venstre back, fordi Jordi Alba kan ikke trække hele læsset. Jeg ville få fat i Alaba, fordi han kan spille på tre forskellige positioner, og han kan spille dem godt,” siger han, hvorefter han tilføjer:

“Så ville jeg også hente en Mbappé eller Håland. Jeg tror, at med Barcas nuværende system, så vil Håland være mere effektiv. Men jeg kan fortælle dig, at hvis træneren var Cruyff, så ville han hente Mbappé først. Så ville han spille uden en 9’er og spille med Dembélé og Mbappé, og med Messi som organisator.”

Stoichkov blev naturligvis også spurgt til Messis fremtid, som ikke overraskende er blandt de varmeste emner i fodboldverden i øjeblikket.

“Ingen vil kunne overbevise Messi om noget, hvis han allerede er sikker på, hvad han vil. Jeg vil altid støtte den beslutning, som Messi tager, og sådan har Laporta det også. For mig er det den eneste måde at håndtere det på med en legende, som har fået os til at grine og endda græde.”

Og slutteligt fik han sat nogle ord på Koeman, som han fortæller, han har stor tiltro til.

LÆS OGSÅ: Barcelona-guldfugl topper liste over verdens bedste “wonderkids”

“Jeg har stor tiltro til Ronald. Vi er rigtig gode venner’ sagde han, og fortsatte: ‘Og det er rigtigt, at der er en masse talent i Barcelona. Spillere som Ter Stegen, Piqué, Alba, Busquets og Leo selv har, hvad der skal til for at gøre, hvad de gjorde med mig: Hjælpe unge mennesker og arbejde med dem.”