Medierne i Spanien kunne i sidste uge bringe nyheden om, hvordan aftalen med Suárez’ skifte til Atlético Madrid lyder. Det er dog nu kommer frem, at Barcelona kommer til at misse to millioner euro for angriberen.

LÆS OGSÅ: Pedri: “Det har jeg hele tiden sagt”

Barcelona fik fem millioner euro i rabat på Antoine Griezmann, da man sendt Suárez til Atlético Madrid. De indgik en aftale om tre forskellige variabler, som hver ville sende to millioner euro til FC Barcelona.

Suárez har allerede rundet den første variabel i Atlético, da han har rundet 20 kampe. Barcelona kommer dog til at misse to millioner euro, da Atlético Madrid blev slået ud af Champions League, da man tabte til Chelsea.

Det lød på, at Atlético skulle nå kvartfinalen, hvis Barcelona skulle indløse pengene.

I næste sæson vil den sidste variabel kunne træde i kraft, men Sport mener, at det er meget usikkert, hvad den sidste variabel overhovedet går ud på. De mener, at det skulle ligne den anden variabel, som ikke blev indfriet i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Magiske Messi scorer topkarakter i La Liga

Det kan dog nu bekræftes, at Barcelona maks kan få fire millioner euro for Suárez, hvis man ser bort fra de fem millioner euro, de fik i rabat, da man valgte at hente Antoine Griezmann til klubben.