FC Barcelona er på jagt efter en afløser for Sergio Busquets, og skulle nu nærme sig en aftale med deres foretrukne kandidat.

I løbet af de seneste uger er FC Barcelona blevet kædet sammen med en lang række spillere, som potentielt vil kunne fungere som afløsere for Sergio Busquets i klubben.

LÆS OGSÅ: Ancelotti vil hente Arsenal-stjerne: Kan koste op mod 740 millioner

Den spanske klub har dog endnu ikke indgået en aftale med en afløser, men nu lyder det, at de skulle nærme sig netop dette.

Ifølge den spanske avis SPORT er de nemlig kommet nærmere en aftale med Ruben Neves, der på det seneste har været den foretrukne kandidat til at afløse Busquets.

I lang tid lød det, at Barcelona ville forsøge at hente Martin Zubimendi som Busquets’ afløser, men det kan ganske enkelt ikke lade sig gøre, da han har en frikøbsklausul, der lyder på 60 mio. euro.

Det har medført, at de i stedet har valgt at rette fokus mod den portugisiske Wolves-spiller, der længe har været ivrig efter at skifte til Barcelona.

LÆS OGSÅ: PL-klub overvejer bud på 635 millioner på Caicedo

Dog har klubben ikke råd til at gennemføre en handel i denne måned, hvorfor det ikke bliver en realitet, før efter denne sæson.