Sergio Agüeros pension har gjort Barcelonas behov for at hente en ny angriber endnu mere presserende. Nu nærmer de sig en aftale med Edinson Cavani.

Der er ikke meget, der tyder på, at Luuk de Jong forbliver på Camp Nou efter denne måned. Derudover har Memphis Depay ikke just imponeret på det seneste, når han har spillet centralt.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona vil hente Manchester United-forsvarer

Som følge af dette, har antallet af mål været i den lave ende for Barcelona. Derfor er det også presserende for Barcelona at hente en forstærkning til offensiven, der kan sende bolden i nettet.

Og det ser ud til, at denne forstærkninger bliver i form at United-angriber Edinson Cavani. Den rutinerede angriber havde en flot debutsæson på Old Trafford, da han i 2020/21-sæsonen bidrog med 17 mål.

Cristiano Ronaldos ankomst har dog resulteret i begrænset spilletid for den 34-årige Cavani i denne sæson. Og da han er opsat på at få regelmæssig spilletid, ønsker han at finde sig en ny klub.

Derfor er han også åben for at forlade Manchester United, og i denne forbindelse rapporterer TyC Sports, at et skifte til Barcelona er på bordet.

Der har været forhandlinger mellem begge parter, og den 34-årige angriber er angiveligt klar til at opsige sin kontrakt med Manchester United for at sikre et skifte til den catalanske klub.

Og nu ser det ud til, at en aftale snart kommer i stand, da Gerard Romero har afsløret detaljer fra den kontrakt, som Barcelona vil give den erfarne angriber.

Ifølge den pålidelige journalist vil Cavani blive tilbudt en kontrakt på 18 måneder. I denne sæson vil han få en løn på 3,5 millioner euro samt yderligere 1 millioner euro i variabler.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente Juventus-mand som afløser for Agüero

I næste sæson kan han se frem til at få en lønstigning, da Barcelona er villige til at give ham 4 millioner euro i løn i næste sæson. Her vil der desuden også være 1,5 millioner euro i bonusser.