Barcelona og Dortmund arbejder på en byttehandel, der vil sende Sergino Dest til Tyskland. Den anden vej kommer Thomas Meunier.

De catalanske giganter har hele dette transfervindue været på udkig efter defensive forstærkninger. Nu lyder det, at de har rettet blikket mod 30-årige Thomas Meunier i Dortmund.

LÆS OGSÅ: Tre Premier League-klubber vil hente Tielemans

Ifølge den anerkendte journalist Gerard Romero ‘arbejder Barcelona på en aftale’ om at hente den 30-årige forsvarsspiller.

Han melder også, at Barcelona ønsker at bytte ham med Sergino Dest, der dermed kan blive Borussia Dortmund-spiller. Det kræver dog først, at alle parter bliver enige om en aftale.

Barcelona og Dortmund har endnu ikke diskuteret de konkrete detaljer for aftalen, lyder det. Det betyder, at de heller ikke har talt om en potentiel købsklausul.

Meunier er en fast starter for den tyske klub, og har i denne sæson været i aktion i 24 kampe. I disse kampe har han bidraget med to mål og fem oplæg.

På det seneste har der været mange rygter om Sergino Dest. En stor del af disse har lydet på, at den unge forsvarer ingen fremtid har i Barcelona, da han ikke passer ind i Xavis system.

Derudover har der også været forlydender om, at der har været interesse fra flere Premier League-klubber. Blandt andet skulle Chelsea have vist stor interesse for ham.

LÆS OGSÅ: Medie: Lionel Messi vil retur til Barcelona

Det kan dog blive svært for Barcelona at skille sig af med 21-årige Sergino Dest, da han har kontrakt til 2025 – og angiveligt ikke selv vil væk.