Det er ikke ofte, at man ser, at der er stor konkurrence om at skrive kontrakt med en 36-årig forsvar, der efter en endt sæson står uden kontrakt. Det er dog netop, hvad der gør sig gældende for Thiago Silva, der er af interesse for to af Europas største klubber. Det gør selvfølgelig Silvas sag helt unik.

LÆS OGSÅ: Sergio Ramos har informeret Real Madrid om sine fremtidsplaner

Den brasilianske forsvarer, der skrev under på en kontrakt med Chelsea i sommer, efter at hans kontrakt med franske Paris Saint-Germain udløb, har vist sig at være en åbenbaring på Stamford Bridge.

Silva har haft stor indflydelse på resultaterne i denne sæson, som ganske vist kunne have været bedre under Frank Lampard, men han har dog formået at styrke forsvaret. Inden han kom til, var deres forsvar både ustabilt og upålideligt.

Derfor er det heller ikke overraskende, at han fortsat er en spiller, der tiltrækker sig interesse fra flere forskellige klubber i Europa. Ifølge Don Balon er han dog især eftertragtet i FC Barcelona og Juventus, som begge ønsker at bringe ham til deres respektive klubber.

LÆS OGSÅ: Så mange millioner spytter Messi i den spanske statskasse om året

Don Balon skriver dog også, at det ser ud til, at det ender med, at Thiago Silva forlænger sit ophold i Chelsea med yderligere et år. De to europæiske klubber kan derfor ende med at blive skuffede. Dog er der endnu intet officielt, der er blevet meldt ud.