FC Barcelona og Manchester United ligger i konkurrence med hinanden, da begge storklubber viser interesse for Goncalo Inacio.

Både FC Barcelona og Manchester United er på jagt efter forstærkninger til den defensive del af truppen forud for 2022/23-sæsonen.

– LÆS OGSÅ: Medie: Braithwaite åben for at indgå i byttehandel med La Liga-klubben

Dette har nu medført, at de to storklubber er havnet i konkurrence med hinanden. Det skyldes, at de viser interesse for den samme 20-årige portugiser.

Ifølge A Bola har både FC Barcelona og Manchester United den 20-årige Sporting-forsvarer Goncalo Inacio på radaren.

Der har været en del rygter om, at den unge portugiser kan være på vej væk fra Sporting denne sommer, da han i 2021/22-sæsonen har formået at gøre sig selv positivt bemærket.

Til trods for, at han også selv skulle være åben for at forlade Sporting i løbet af denne sommers transfervindue, er et skifte endnu ikke garanteret.

Først og fremmest skal han nemlig finde frem til en klub, der er villig til at betale, hvad den portugisiske storklub kræver for at give slip på ham denne sommer.

– LÆS OGSÅ: Udset som Piqué-afløser: Nu afviser han PL-klubber til fordel for Barcelona

Iføgle A Bola skulle Sporting nemlig have et krav om at få minimum 40 millioner euro for ham, hvilket er svarende til godt og vel 300 millioner danske kroner.