Både FC Barcelona og Manchester United er angiveligt blandt en række større europæiske klubber, der har udvist interesse i at skrive kontrakt med den nuværende Inter Milan-midtbanespiller Nicolo Barella. Det skiver SportsMole.

LÆS OGSÅ: Barcelona har Tottenham-spiller på radaren

Den 23-årige midtbanespiller har tilbragt 2019/20-sæsonen udlejet til Inter fra Cagliari. I det seneste transfervindue skrev han dog under med en ny kontrakt med Inter, som gjorde hans skifte til San Siro permanent.

Barella har udvist en fantastisk form og har præsteret flot for Antonio Contes hold i denne sæson. Indtil videre har han bidraget med fire oplæg i ni kampe på tværs af alle turneringer i denne sæson.

Den italienske midtbanespiller skrev for nylig under på en ny kontrakt med Inter, der løber frem til juni 2024. På trods af dette, overvejer både FC Barcelona og Manchester United at afgive tilbud på den centrale midtbanespiller. Det skriver FCInterNews.

Mediet skriver, at Antonio Contes hold fosøger at forlænge kontrakten med Barella med yderligere et år, men at flere større klubber i både England og Spanien, herunder Arsenal og Liverpool, følger hans udvikling på tæt hold.

LÆS OGSÅ: Konkurs-sagaen fortsætter: Deadline bliver skubbet

Italieneren har scoret fire gange og står noteret for 12 oplæg i 50 kampe for Inter Milan.