FC Barcelona og Pedri er fortsat ikke blevet enige om en kontraktforlægelse. Parterne er særligt uenige om én ting

FC Barcelona nærmer sig en kontraktforlængelse med Pedri. Ifølge den pålidelige Mundo Deportivo-journalist Ferran Martinez er parterne blevet enige om det økonomiske aspekt.

LÆS OGSÅ: Messi slår fast: Havde andre tilbud end PSG

Det betyder dog ikke, at Pedri har sat sin underskrift på en ny kontrakt. Der er nemlig stadig punkter, hvor de to parter ikke er blevet enige. Et af de punkter, hvor de ikke er nået til enighed, er i forhold til længden på den nye aftale.

Angiveligt ønsker Barcelona, at den nye kontrakt skal have en varighed på fem år. Det er dog ikke tilfældet for Pedri, der ønsker en kontrakt med en kortere varighed. Derfor vil han ikke underskrive det nuværende kontrakttilbud.

Dette er dog ikke ensbetydende med, at den 18-årige stjerne ønsker at forlade Barcelona. Derimod er hans hensigt at bygge sin karriere på Camp Nou, hvorfor det ikke er grundet et ønske om at forlade klubben, der forårsager hans utilfreds med kontraktlængden.

Derimod handler det udelukkende om, at det udsætter tidspunktet for, hvornår kontrakten kan genforhandles og fornyes igen. Derfor kan det ikke udelukkes, at parterne bliver enige om en treårig kontrakt med en option på to yderligere år.

I Pedris nuværende kontrakt er der indskrevet en frikøbsklausul på 400 millioner euro, hvilket svarer til næsten 3 milliarder kroner. Denne frikøbsklausul bliver ikke justeret i den nye kontrakt, men bliver derimod på samme niveau.

LÆS OGSÅ: Koeman blokerede transfer i sommer: Vil lade spiller forlade klubben til vinter

Det forventes dog, at han får en lønforhøjelse, så hans løn kommer til at matche hans betydning på holdet. Ifølge Mundo Deportivo er der en forventning om, at kontraktforhandlingerne færdiggøres inden for de kommende uger.