Efter et flot VM, er han dukket op på radaren i en lang række klubber, hvilket bl.a. tæller både FC Barcelona og Real Madrid.

Hvis det skulle vise sig, at Enzo Fernandez ikke vælger at skifte til en ny klub i løbet af januar, er der en klar forventning om, at der vil være stor konkurrence om ham til sommer.

LÆS OGSÅ: Manchester City vil sende stjerne til AC Milan i byttehandel

Den argentinske stjerne skrev sidste år under på en ny kontrakt med Benfica, men efter et flot VM, har han formået at indfinde sig på radaren i en lang række storklubber.

Bl.a. er der forlydender om, at Chelsea skulle arbejde på at hente ham til London i januar, men de har efter sigende allerede fået afvist et bud.

Hvis Chelsea vælger at trække sig, er der andre klubber, der står klar til at hente Fernandez, men det bliver først til sommer.

To af de klubber, der har et godt øje til ham, og som følger ham tæt, er hhv. FC Barcelona og Real Madrid, der derfor også gør sig tanker om at hente ham. Det skriver Record.

LÆS OGSÅ: Manchester United vil lade 2 spillere smutte til sommer

For Barca kan det dog blive svært, da den unge stjerne har en pris, der lyder på den anden side af 100 mio. euro (740 mio. kr.), hvilket kan være svært for klubben at finde til sommer.