Der skal ikke herske nogen tvivl om, at såvel Barcelona som Real Madrid altid er på udkig efter et nyt stortalent, som man kan støbe ved hjælp af deres respektive akademier. Og nu er kampen gået ind på et af de største talenter i Spanien, den kun 17-årige Fabio Blanco, som er en venstrebenet kantspiller, der har imponeret hos Valencias ynglingehold.

LÆS OGSÅ: Rafa Mir om Barca-stjerne: Som at spille mod en mand ekstra

Valencia har naturligvis længe forsøgt at forlænge med Blanco, men det er endnu ikke lykkes dem. Han har kontraktudløb til sommer, og han står dermed til at kunne forlade klubben kvit og kvit, og man kan roligt sige, at der ikke mangle interesse fra andre klubber.

Barcelona skulle angiveligt være klar til at tilbyde en kontrakt, der binder ham til B-holdet, men dog lade ham deltage i førsteholdets træningskampe, når sæsonen starter igen.

De får dog konkurrence fra ærkerivalerne fra Real Madrid, som også skulle have et godt øje til Fabio Blanco, ligeså skulle også Manchester United, Leeds og Chelsea holde øje med stortalentet.

LÆS OGSÅ: Solskjær vil lokke Bayern-stjerne til klubben: Han vil forgylde ham

Der er dog flest, der regner med, at valgte ender med at falde på Barcelona eller Real Madrid, da han skulle foretrække at blive hjemme i de hjemlige omgivelser.