Real Madrid og FC Barcelona har kontakt Bayern München med en forespørgsel om samme spiller. Begge spanske klubber har nemlig udbedt sig information om Bayern-midtbanespiller Leon Goretzkas situation, ifølge Sport1.

LÆS OGSÅ: Fem klubber viser interesse i Martin Braithwaite

Den tyske midtbanespiller spillede en ganske solid sæson i den nyligt overståede 2020/21-sæson for Bundesliga-giganterne. I denne sæson blev det til otte mål og ni oplæg fordelt på 32 optrædener for Leon Goretzka.

På trods af, at han har spillet en god sæson for den tyske storklub, er der fortsat usikkerhed omkring hans situation i klubben. Hans nuværende kontrakt med klubben udløber nemlig om 12 måneder, og han har endnu ikke underskrevet en kontraktforlængelse med Bayern München.

Der er ganske vist forhandlinger i gang mellem Bayern München og Leon Goretzka, men de to parter er endnu ikke blevet enige. Ifølge Sport1 skulle årsagen til dette være, at de ikke er på samme niveau i forhold til Goretzkas løn.

Ifølge det tyske medie er Bayern München dog optimiske omkring, at de når til enighed med midtbanespilleren. Af denne grund forventer de også, at han skriver under på en kontraktforlængelse denne sommer, hvorved de kan holde ham på Allianz Arena.

Goretzka, der for nylig blev knyttet til en ny agentduo, har dog også andre muligheder. Sport1 skriver nemlig, at han er på radaren i både Real Madrid og Barcelona, og at begge klubber har udbedt sig mere information om muligheden for at skrive kontrakt med ham denne sommer.

LÆS OGSÅ: Barcelona kan indkassere over 150.000 kr. om dagen på grund af Dembélé

Ifølge Transfermarkt har den 26-årige midtbanespiller en markedsværdi på 70 millioner euro, hvilket svarer til 520 millioner kroner. Hvis en af de to spanske klubber skal købe ham denne sommer, bliver det derfor næppe for en helt lille sum penge.