Andreas Christensen er en af de mest eftertragtede forsvarsspillere på det europæiske marked, da han har kontraktudløb til sommer.

Danske Andreas Christensen er på radaren i flere storklubber i Europa. En af de klubber, der har vist stor interesse for ham, er FC Barcelona.

LÆS OGSÅ: Salah og Mané sætter Premier League-rekord

De er dog ikke ene om at ville hente ham til sommer. De kommer nemlig til at konkurrere med klubber som Atletico Madrid, Bayern Munich og Borussia Dortmund. Det skriver Fichajes.

Ydermere er hans nuværende klub, Chelsea, også meget interesseret i at beholde ham. Derfor arbejder de på at få ham til at underskrive en kontraktforlængelse, der kan holde ham på Stamford Bridge.

Det kan blive problematisk for Barcelona, at de skal konkurrere med de øvrige klubber. Deres finansielle situation begrænser dem nemlig i forhold til, hvad de kan tilbyde den danske forsvarer.

Økonomien i Barcelona er ikke god, og de begrænsede midler, de har til rådighed til sommer, forventes at blive allokeret til at hente Erling Haaland i Dortmund.

Heldigvis slipper klubberne for at betale en transfersum, hvis de vil hente Andreas Christensen. Han har nemlig kontraktudløb, og kan derfor skifte til en hvilken som helst klub på en fri transfer.

LÆS OGSÅ: Xavi vil indføre ny regel: ‘Det ville være mere fair’

Han skulle være interesseret i et skifte til den catalanske storklub, men det store spørgsmål er, om de kan tilbyde en kontrakt, der tiltaler ham.