På trods af, at de er hårdt ramt på økonomien, har FC Barcelona i sinde at hente en række nye spillere til sommer.

Der skal ikke herske tvivl om, at det ikke bliver let, men det ændrer ikke på, at Xavi og co. har et håb om at kunne hente flere nye spillere til Spotify Camp Nou til sommer.

LÆS OGSÅ: Xavi bekræfter: Vi holder øje med denne spiller

Blandt andet har de et stort ønske om at hente en ny højre back. I denne forbindelse er de blevet kædet sammen med en lang række spillere i de seneste uger.

Et navn, der dog er begyndt at dukke op igen, som ikke har været nævnt, siden de forsøgte at hente ham sidste år, er Chelsea-profilen Cesar Azpilicueta.

Ifølge spanske SPORT skulle FC Barcelona gøre sig tanker om at forsøge at hente ham igen til sommer, da der har været forlydender om, at Chelsea er åbne for at lade ham smutte fra klubben.

Det skyldes, at den engelske klub allerede er i fuld gang med at hente yngre spillere til klubben, og det kan ende med at få betydning for Cesar Azpilicueta, hvilket kan blive udnyttet af Barcelona.

LÆS OGSÅ: Ancelotti vil hente Arsenal-stjerne: Kan koste op mod 740 millioner

Den spanske forsvarer har kontrakt med The Blues frem til juni 2024, hvorfor det forventes, at det vil være muligt at købe ham til en lav pris til sommer.