Barcelona vil styrke defensiven til sommer. I denne forbindelse overvejer de angiveligt Manchester United-forsvarer Eric Bailly.

Den 27-årige Eric Bailly har kun spillet syv kampe for De Røde Djævle i denne sæson, mens kun fire af disse kampe har været i Premier League.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona vil hente United-profil

Bailly vendte tilbage fra Africa Cup of Nations med en ankelskade, men er klar til at vende tilbage til banen, da han igen er skadesfri.

Han var derfor at finde på bænken i opgøret mod Atletico Madrid i Champions League i sidste uge. Han fik dog ikke et eneste minut på banen.

Til trods for at være skadesfri, fik han dog ikke en plads i truppen til opgøret mod Watford i Premier League i weekenden, da han er faldt ned i hierarkiet under Ralf Rangnick.

Ifølge Daily Star er Barcelona opmærksomme på, at Bailly ikke er tilfreds med spilletiden på Old Trafford, og at han ønsker at forlade klubben til sommer.

Mediet hævder, at United kræver en pris på omtrent 30 mio. pund for forsvareren, der har to år tilbage af sin kontrakt, der også har en option på yderligere et år.

LÆS OGSÅ: Xavi melder ud: Vi er ikke favoritter

Bailly har tidligere spillet i La Liga for både Espanyol og Villarreal, inden han blev hentet til Old Trafford for 30 mio. pund i sommeren 2016.