FC Barcelona er fortsat på jagt efter forstærkninger til midtbanen. Det lykkedes dem nemlig ikke at nå til enighed med hollandske Wijnaldum, der endte med at skrive under på en kontrakt med PSG.

LÆS OGSÅ: Barca-præsident giver opdatering på Messis kontraktsituation

Derfor er der naturligvis flere andre midtbanespillere, der på det seneste er blevet kædet sammen med den catalanske klub. En af dem, der er blevet nævnt som en potentiel mulighed for Barcelona, er Inter-spiller Marcelo Brozović.

Ifølge flere italienske medier holder Barca øje med hans situation i den italienske klub. Midtbanespilleren har nemlig kontaktudløb om et år og er åben for et skifte denne sommer. Derudover skriver spanske Sport også om Barcelonas interesse for Brozović.

Ronald Koeman er af den opfattelse, at der er brug for en erfaren spiller på midtbanen. Netop derfor forsøgte man at bringe Wijnaldum til Barcelona. Det lykkedes som bekendt ikke, og i kølvandet på de mislykkede forhandlinger, er Barcelona blevet kædet sammen med både Fabian Ruiz og Lorenzo Pellegrini.

Den tidligere Barca-spiller Paulinho er også blevet nævnt som en mulighed – og han har endda selv tilbudt sig til Barcelona. Hverken Ruiz eller Pellegrini er synderligt realistiske muligheder, men det er ikke gældende for Brozović.

Flere medier har i de seneste uger skrevet om Inters interesse for Jordi Alba, hvorfor der er mulighed for at indgå en byttehandel, der sender den 28-årige Brozović, mens Alba sendes den anden vej.

Det er dog endnu ikke sikkert, at den catalanske klub rent faktisk vil give slip på Jordi Alba. De kræver dog, at han går ned i løn, og gør han ikke det, er de klar til at give slip på ham. Vil han derimod gerne gå ned i løn, er det planen at beholde den erfarne Barca-spiller.

LÆS OGSÅ: Umtiti vil ikke væk: Barcelona vil nu tage ‘drastiske midler’ i brug

I og med, at Barcelonas finansielle situation ikke tillader dem at foretage store indkøb, kan en byttehandel med Alba og Brozović være den eneste løsning, hvis de vil hente ham.