FC Barcelona overvejer efter sigende at hente offensive forstærkninger i Juventus. Det kan ende med at betyde, at Braithwaite må forlade klubben.

I betragtning af den økonomiske situation, som Barcelona befinder sig i, vil spillere, der kan fås på fri transfer igen være en prioritet, når truppen skal styrkes til sommer.

LÆS OGSÅ: Paris Saint-Germain overvejer Manchester United-stjerne som Mbappé-afløser

Manchester Uniteds Edinson Cavani, der vil være uden kontrakt efter denne sæson, har længe været et transfermål. På det seneste har der også været forlydender om, at de kigger i retning af Napolis Dries Mertens.

Ifølge det spanske medie Fichajes er endnu et navn dukket op på Barcelonas radar. Den catalanske klub skulle nemlig være begyndt at kigge i retning af Juventus-stjernen Paulo Dybala.

Den argentinske landsholdsspiller har tidligere været kædet sammen med et skifte til Camp Nou, men et skifte er aldrig blevet til noget.

Men da den argentinske stjernes kontrakt med Juventus udløber efter denne sæson, er der en realistisk chance for, at de catalanske giganter kan få fingrene i ham denne gang

Efter at have kæmpet med sin form og spilletid i løbet af de sidste par år, har den 28-årige Dybala spillet flot i denne sæson, hvor han har bidraget med ni mål og fire assists i 20 kampe.

Han har på det seneste forhandlet om en kontraktforlængelse med Juventus, men parterne er endnu ikke blevet enige. Og ifølge Fichajes er der en større chance for, at han forlader klubben, end at han forlænger sit ophold i Torino.

FC Barcelona vil potentielt forsøge at bringe Dybala til Camp Nou, hvis han lader sin kontrakt med Juventus udløbe. Det kan ende med at få betydning for både Martin Braithwaite og Memphis Depay, da de sandsynligvis må forlade klubben, hvis Dybala hentes.

LÆS OGSÅ: Skal afløse Lenglet: Barcelona vil hente argentinsk forsvarer

Joan Laportas førsteprioritet er dog fortsat et hente Erling Haaland, men Dybala kan også blive en potentiel signing denne sommer, såfremt han ikke forlænger. Det kræver dog sandsynligvis, at han er villig til at reducere sit lønkrav.