FC Barcelona er ikke længere tilfreds med situationen, og Xavi har derfor taget en alvorssnak med Ousmane Dembélé.

I lang tid har der været tvivl om Ousmane Dembélés fremtid. Den franske stjerne har nemlig endnu ikke underskrevet en ny kontrakt med FC Barcelona.

LÆS OGSÅ: PSG giver Mbappé gigantisk tilbud for at afværge Real Madrid-interesse

Han har desuden været kædet sammen med en lang række klubber, men intet er officielt endnu. Derfor vides det ikke, om Dembélé beslutter sig for at blive på Camp Nou.

Nu tyder det på, at tovtrækkeriet er blevet for meget for den catalanske klub. Derfor har de besluttet at skrue bissen på overfor den unge franskmand.

Ifølge franske Foot Mercato har det medført, at de har givet ham et nyt ultimatum. Han har fået at vide, at han skal underskrive sin kontraktforlængelse eller tilbringe resten af sæsonen på bænken.

Da det ikke just vil stille Xavi i en god situation, har han også taget en alvorssnak med Dembélé. Her skulle han have opfordret ham til at skrive under på en ny kontrakt.

Indtil videre ser det dog ikke ud til, at de nye trusler har kastet noget af sig. I hvert fald har der endnu ikke været meldinger om, at han har underskrevet en kontraktforlængelse.

Hele tovtrækkeriet menes at være grundet økonomien. Dembélé skulle nemlig stille høje økonomiske krav, som Barcelona ikke har i sinde at efterkomme.

Beslutter den franske stjerne sig for at følge pengene, er der derfor ikke meget, der tyder på, at han bliver på Camp Nou. Den catalanske klub har nemlig ikke råd til at forøge deres tilbud.

LÆS OGSÅ: Dortmund presser på: Nu taler Haaland ud om fremtiden

I forvejen er han blevet tilbudt mellem 20 og 25 millioner euro om året (150-185 mio. kr.) ifølge Foot Mercato. Mediet melder desuden, at Barcelona ikke har i sinde at forbedre dette tilbud.