FC Barcelona forsøger at hente Alex Grimaldo til Camp Nou. Denne jagt er dog nu blevet ramt af problemer.

Barcelona er på jagt efter en venstreback, der kan give konkurrence til Jordi Alba. I denne forbindelse har de været kædet sammen med en lang række forskellige spillere i dette transfervindue.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona og Juventus har budt på PL-angriber

Først blev de kædet sammen med Nicolas Tagliafico, hvorefter de er blevet kædet sammen med Alejandro Grimaldo. Nu lyder det dog, at begge muligheder er styrtet sammen inden for de seneste 24 timer.

Ajax har nemlig besluttet sig for, at de ikke vil skille sig af med deres argentinske venstreback. Derudover skriver Mundo Deportivo, at Grimaldo heller ikke længere er en mulighed for den catalanske klub.

Benfica har nemlig beslutte sig for, at de ikke er klar til at skille sig af med Grimaldo. Årsagen til dette er, at de ikke har kunne finde en passende afløser for den spanske forsvarer.

I og med, at den portugisiske klub har besluttet sig for at lukke muligheden for at hente Grimaldo i dette transfervindue, skal Barcelona nu beslutte, om de vil fortsætte forhandlingerne med henblik på at hente ham til sommer.

På trods af, at der har været forlydender om, at en eller flere Barcelona-spillere kunne blive sendt den anden vej, ser det ikke ud til at være tilfældet, da Benfica ikke længere er interesseret i at lade ham forlade klubben i januar.

LÆS OGSÅ: Medie: Premier League-klub forventer Eriksen-aftale denne weekend

Er Barcelona fortsat fast besluttet på, at de vil hente en venstreback i dette vindue, ser det derfor ud til, at de skal finde sig et helt tredje transfermål.