Barcelonas muligheder for at vinde La Liga er ikke længere, mener medierne i Spanien. Det var blot få dage efter, at man tabte 1-4 til Paris Saint-Germain i Champions League, at man spillede uafgjort mod Cadiz i La Liga.

LÆS OGSÅ: ‘Lionel Messis fremtid er nu tættere på Manchester City end Barcelona’

Det kom efter, at man lukkede et mål ind i det 89. minut.

Det betød, at selvom Messi scorede på straffespark, så var Barcelona ikke i stand til at udnytte, at Atlético Madrid tabte til Levante på hjemmebane. Ronald Koemans mandskab ligger stadig på tredjepladsen, hvor man har otte point op til Diego Simeone og Atlético.

Marca skriver på forsiden: “Har de vinket farvel til La Liga?”

De viser samtidig et billede af en skuffet Lionel Messi, som man fangede kort efter, at Alex Fernandez scorede på straffesparket i kampens døende minutter, hvilket medførte, at Cadiz stjal et point med hjem.

Det er samme historie, der bliver bragt i AS, hvor de også får pointeret, at Barcelona ryger ned på fjerdepladsen, skulle de vinde over Osasuna. Og hvis man spørger Mundo Deportivo og Sport, så er de utilgiveligt, at Barcelona smider point mod et hold som Cadiz.

Og førstnævnte skriver ligeså, at Clement Lenglets handlinger, som medførte, at Cadiz fik tildelt et straffespark, var utilgiveligt. Sport beskriver det som absurd, mens de viser billedet af Juan Martinez Munuera, der peger på pletten.

LÆS OGSÅ: Barca-legende: Messi har spillet sin sidste Champions League-kamp på Camp Nou

Barcelona har muligheden for at rejse sig igen, når de møder Elche på onsdag i La Liga.