Det er ikke nogen hemmelighed, at FC Barcelona har intentioner om at rydde op i truppen forud for den kommende sæson.

LÆS OGSÅ: Avis: La Liga-træner insisterer på at få Braithwaite

Af denne årsag er der flere spillere, der rygtes væk i løbet af de kommende måneder. Blandt de spillere, der potentielt kan forlade klubben denne sommer, finder man franske Antoine Griezmann.

Som tingene ser ud i øjeblikket, er der dog kun en minimal chance for, at han enten bliver solgt eller udlejet denne sommer. Ifølge Catalunya Ràdio er den catalanske storklub faktisk kun interesseret i at sælge på én betingelse.

Klubbens bestyrelse vil nemlig foretrække at beholde ham i klubben, om end et salg ikke er helt udelukket. Skulle en anden klub give et uimodståeligt tilbud, vil Barcelona være villige til at give slip på franskmanden.

Catalunya Ràdio kommer dog ikke nærmere ind på, hvad der betragtes som værende et ‘uimodståeligt tilbud’. Derfor vides det ikke, hvor stort et beløb, der skal være tale om, før klubben er villig til at tage et bud op til overvejelse.

Griezmann er dog ikke den eneste spiller, som Barcelona ønsker at beholde. De ønsker også at sikre, at Ousmane Dembélé bliver i klubben, ligesom det naturligvis er af høj prioritet, at Lionel Messi ikke ender med at stikke af til en ny klub.

I de seneste to sæsoner er det blevet til 35 mål og 16 oplæg for den 30-årige Antoine Griezmann, hvoraf 20 mål og 12 oplæg blev leveret i den netop overståede sæson.

LÆS OGSÅ: Endnu en Premier League-klub meldes interesseret i Pjanic

Han har haft svært ved at præstere på samme niveau, som han gjorde, da han spillede i Atletico Madrid, hvorfor han har mødt meget kritik. I løbet af det seneste halve år har han dog forbedret sig markant.