Der har været stor tvivl om, hvorvidt Memphis Depay har en fremtid i FC Barcelona. Nu har klubben sat ham til salg.

Meget ser ud til, at Memphis Depay kan ende med at sige farvel til FC Barcelona denne sommer. Den spanske klub er nemlig klar til at sælge ham, og har derfor sat et prismærke på ham.

LÆS OGSÅ: Eden Hazard taler ud om fremtidsplaner

Ifølge den spanske avis SPORT, vil Barcelona sælge den hollandske angriber, da de ønsker at gøre plads til Robert Lewandowski, som de håber at hente i Bayern München.

Avisen skriver også, at der er blevet sat et prismærke på Memphis Depay. Den catalanske klub ønsker nemlig, at en potentiel køber skal smide 20 millioner euro på bordet for ham.

Tvivlen om Memphis Depays fremtid i Barcelona har stået på i lang tid. Han har nemlig fået begrænset med spilletid, da Xavi har foretrukket at bruge Pierre-Emerick Aubameyang i stedet.

Ydermere er der også en klar forventning om, at den unge Ansu Fati snart vender helt tilbage. Han har på det seneste været brugt som indskifter, men forventes at være helt klar inden længe.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona tilbudt PSG-stjerne som Ousmane Dembélé-afløser

Derudover har Xavi også Ferran Torres at trække på. Ender det med, at Robert Lewandowski bliver hentet til klubben, bliver Memphis Depay overflødig, og derfor vil klubben gerne sælge ham.