I længere tid har der været stor tvivl om, hvorvidt Barcelona kunne formå at holde på Ronald Araujo. Nu nærmer han sig en ny kontrakt.

Forhandlingerne mellem FC Barcelona og Ronald Araujo skrider frem. De to parter er snart enige om en aftale, og fuld enighed forventes at blive opnået ‘i de kommende dage’. Det skriver Mundo Deportivo.

LÆS OGSÅ: 29-årig argentiner nærmer sig Barcelona: Skal give Jordi Alba konkurrence

De catalanske giganter har hele tiden vist stor interesse for at forlænge med Araujo, men klubbens økonomiske vanskeligheder har hidtil gjort det vanskeligt.

Den unge forsvarsspiller har nemlig fået lukrative tilbud fra flere Premier League-klubber, som Barcelona ikke har mulighed for at matche. De har dog forbedret deres første tilbud til ham.

Selvom han har mulighed for at tjene flere penge, hvis han tager imod et af tilbuddene fra Premier League, ønsker han at blive i Barcelona. Han har nemlig et ønske om at skabe sig en karriere på Camp Nou.

Det vides ikke, hvad den catalanske klub har valgt at tilbyde Ronald Araujo. Angiveligt har han krævet i omegnen af 6 mio. euro om året, hvilket Barcelona dog næppe har råd til at betale ham.

Ifølge Mundo Deportivo er det planen, at Araujo skal skrive under på en kontrakt, der kommer til at strække sig frem til 2027.

LÆS OGSÅ: Antonio Rüdiger stiller enormt lønkrav

I denne sæson har den 22-årige forsvarsspiller været i aktion for Barcelona 23 gange på tværs af alle turneringer. I disse kampe har han bidraget med to mål.