Flere personer fra førsteholdstruppen i FC Barcelona har været ramt af coronvirus. En af de spillere, der har været hårdest ramt, er Sergio Roberto, der testede positiv for coronavirus intet mindre end 26 gange, før han kunne aflevere en negativ test.

LÆS OGSÅ: Messis lækkede kontrakt: Her er de sjove detaljer

Journalist Xavier Campos har forklaret situationen over for mediet Esport3, som citeres af El Mundo Deportivo. Her hævdede han, at spilleren blev smittet med den verdensomspændende virus, efter at have pådraget sig en skade i slutningen af november.

Sergi Roberto gik glip af to måneders kampe som følge af sin skade, men vendte søndag tilbage i sejren over Athletic Bilbao. I og med, at han testede positiv i dette tidsrum, kunne han heller ikke vende tilbage til Barcelonas træningsfaciliteter. Det kunne have først efter det 27. forsøg.

Spilleren pådrog sig en skade i sit højre ben i et opgør mod Atletico Madrid på Wanda Metropolitano tilbage i november. Efterfølgende har han været ude i to måneder, men søndag vendte han – som sagt – tilbage.

LÆS OGSÅ: Koeman giver opdatering på Piqué og Fati: Er de med mod PSG?

Sergi Roberto har tilbragt hele sin professionelle karriere på Camp Nou, og har været en prominent del af truppen, hvor han har været med til at vinde seks La Liga-titler, to Champions League-titler samt fem Copa del Rey-titler.