FC Barcelona har haft flere spillere, der har været uheldige med skader i denne sæson, herunder Gerard Piqué, Araujo og Sergi Roberto. Antoine Griezmann er dog blandt de spillere, der stort set aldrig bliver skadet.

LÆS OGSÅ: Vil lokke Messi til klubben: “Vi har en reel chance”

Han har blot misset tre kampe i den tid, han har været i Barcelona, og det er på trods af, at han får rigeligt med spilletid. Det har blandt andet medført, at han i søndags snuppede en fransk rekord, da han er den første, der har spillet 45 landskampe i træk.

Hvis man skal sætte det i perspektiv, så har han kun misset otte kampe, og det er såmænd siden 2009, hvor han både har tørnet ud for Real Sociedad, Atlético Madrid og FC Barcelona, ligesom han naturligvis også har spillet for Frankrigs landshold, når der har været landsholdspause.

Ifølge L’Equipe, der har taget sig tiden til at dykke ned i Griezmanns historie, så har han kun haft tre muskelskader gennem hele karrieren. Det lyder intet mindre end urealistisk – men han knokler også uhyre hårdt, så han gør sit for at undgå skader.

Det hjælper naturligvis, at han har en fysioterapeut, som han har daglig kontakt med. Han kæmper ligeså for at styrke sin overkrop for at skabe balance med den nedre del af kroppen, hvilket også har hjulpet ham. Han har også valgt at hyre sin egen kok, så han dermed er sikker på, at han har den helt rigtige diæt.

Griezmann er dermed ikke typen, der tager ting for givet, da han konstant arbejder på at holde sig i form. Det kommer da også til udtryk, når man kigger på antallet af kampe, han har spillet. Han har næsten rundet 550 kampe i sin profesionelle karriere, hvor han altså kun har pådraget sig tre muskelskader.

LÆS OGSÅ: Magiske Messi scorer topkarakter i La Liga

Franskmanden har spillet 547 kampe på klubplan.