FC Barcelona fik den optakt til Paris Saint-Germain-kampen, de havde håbet på, da de storsejrede over Deportivo Alavés. Det er dermed ikke overraskende, at der var smil at finde på Barca-spillernes læber, men det var der især på Dembélés læber.

LÆS OGSÅ: Han er træt af situationen: Nu vil Messi ikke mere

Han rundede nemlig 100 kampe for FC Barcelona lørdag aften, da han blev skiftet ind. Han har derfor ladet sig interview af klubben, og han erkender hurtigt, at han havde det svært i starten af forløbet, hvor han nærmest ikke kunne spille fodbold uden at blive skadet.

“Rent fysisk var jeg utrolig skrøbelig da jeg kom til klubben. Da jeg var i Dortmund og Rennes var jeg også skrøbelig. I Barca har jeg udviklet mig med vores fysisk- og fitnesstræner og min måde at forberede mig selv til kampene er ændret ligesom mange andre ting er det,” fortæller Dembélé, hvorefter han tilføjer.

“Hvad der specielt har ændret sig er min positionering, hvornår jeg skal angribe, hvornår jeg skal være rolig, hvornår jeg skal trække tempoet ud af kampene, hvornår jeg skal aflevere, drible og forsøge at tage en solotur.”

Han fortæller dog efterfølgende, at han ikke længere har problemer med at træne, da alle på holdet er meget glade, samt at der er meget høj kvalitet til træningen.

LÆS OGSÅ: Skuffet Pjanic: Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke får spilletid

“Hver træning er fyldt med kvalitet. Holdet har det godt og spillerne er glade. Vi vil fortsætte med at kæmpe for vores mål og vinde trofæer. At spille med Messi er fantastisk. Han er et geni uden lige. Vi ved, at han er historiens bedste fodboldspiller og han inspirerede mig som ung og nu er det en ære at spille sammen med ham.”