Der har været gode nyheder at hente forud for Barcelonas to opgør mod Sevilla, hvor de først tørner sammen i La Liga, hvorefter returopgør i Copa del Rey skal spilles, hvor første opgør er i Sevilla og det efterfølgende på Camp Nou.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester City har gjort plads til Lionel Messi i lønbudgettet

De har nemlig fået at vide, at Ronald Araujo, FC Barcelonas midtstopper, igen skulle være klar til at blive sendt på banen, efter at have døjet med en ankelskade.

Han måtte nemlig udgå af kampen mod Real Betis – som Barcelona vandt – tidligere på måneden, hvor det så ud til, at han fik et vrid i anklen, men han skulle nu være klar igen.

Det skriver El Mundo Deportivo.

Den 21-årige fik en god start på Barcelonas førstehold, hvor han står noteret for 20 optrædener, hvor ofte spiller ved siden af Clement Lenglet, hvilket kom efter, at Gerard Piqué pådrog sig en skade mod Atlético Madrid.

Piqué er dog også tilbage fra sin skade, hvilket man så, da han fik sin comeback-kamp mod Paris Saint-Germain, hvilket som bekendt, ikke endte med det comeback, han havde håbet på.

LÆS OGSÅ: Ronaldo i brøler: Afslører selv skandale

Det forventes derfor, at det bliver Araujo og Piqué, som nu kommer til at spille sammen. Araujo kommer dog nok til at starte på bænken, når de mødes i weekenden, men Barcelona-fans håber nok, at han er klar til at starte inde, når man skal spille returopgøret i Copa del Rey på Camp Nou.