Der har været flere overraskelser i Premier League i denne sæson, hvor blandt andet West Ham har gang i en flot sæson. Premier League-oprykkerne fra Leeds United har dog også gjort det ganske fint, og de styrer da også mod endnu et år i Englands bedste række.

LÆS OGSÅ: Ronaldo stiller krav til Juventus, hvis ikke han skal forlade klubben

Bielsas tropper har leveret nogle af de mest underholdende kampe i denne sæson, da de har en kompromisløs spillestil, der bliver fulgt til punkt og prikke. Det er derfor ikke overraskende, at de har vundet hjerte både inden og uden for Englands grænser.

De har dog fået en overraskende superfan i FC Barcelona, hvilket Patrick Bamford, Leeds United-striker, fortæller lidt om.

Og det er måske endnu mere overraskende, at det er selveste Ousmane Dembélé.

Ousmane Dembélé har flere gange stået for skud, siden sit skifte til Barcelona, da han har manglet dedikation til sporten, som også flere gang er kommet i anden række, da han har haft for travlt med at spille computer eller PlayStation.

Han er heller ikke manden, der er glad for at give interviews, hvor han taler om andre klubber, ligesom han heller ikke taler om sit privatliv. Det har dog vist sig nu, at han er stor fan af Leeds United, ligesom han er stor fan af Marcelo Bielsa.

Patrick Bamford har nemlig fortalt, at han blev overrasket efter kampen mod Fulham, da deres Leeds-målmandne Illan Meslier bad om sin holdkammerats kamptrøje. Det var han blevet om at gøre af Dembélé, der også bad ham om at skaffe Kalvin Phillips’ trøje.

LÆS OGSÅ: Ligapræsident: Vi skal have Messi og Ronaldo hertil

Dette fordi, at Dembélé er stor fan og aldrig misser klubbens kampe.