Gerard Piqué har været ude i tre måneder, men han var igen at finde på banen, da han i gårsdagens opgør mod Paris Saint-Germain, fik sit comeback for Barcelona.

LÆS OGSÅ: Pellegrini: Han har båret Barcelona til succes

Det blev dog ikke til noget drømme-comeback for Piqué, da Barcelona fik røven på komedie. De tabte nemlig med hele 4-1 af et velspillende Paris Saint-Germain-mandskab.

Det udviklede sig nemlig til et sand mareridt for Barcelona-mandskab, som endnu engang blev ydmyget i Champions League. Dette kom da også til udtryk, da man undervejs i opgøret kunne høre, at Gerard Piqué og Antoine Griezmann røg i totterne på hinanden.

De blev nemlig domineret af Paris Saint-Germain på dette tidspunkt, og det er på trods af, at stillingen fortsat var 1-1. Piqué valgte dog alligevel at råbe af sine holdkammerater.

"Lad os nu bevare boldbesiddelsen i lidt længere tid, for helvede. Kom så! Boldbesiddelse i længere tid, lød det således," skulle Piqué, ifølge Marca, have sagt.

Det brød Griezmann sig dog ikke om.

"Fald ned, Geri (Piqué, red.). Stop med at råbe," lød det fra Griezmann, men det fik dog tilsyneladende ikke Piqué til at falde til ro.

"For helvede, Grizzi, fuck det her," kom det fra Piqué.

Det lyder dog til, at Antoine Griezmann også kom op i det røde felt.

"Fuck dig," kom det fra franskmanden, men Piqué nægtede at lægge sig ned.

"Nej, fuck dig. Vi lider og det har været sådan her i fem minutter," lød svaret fra Piqué.

Som bekendt, så udviklede gårsdagens opgør sig til at blive en ydmygelse af Barcelona, som blev sænket af Kylian Mbappé, som scorede hattrick.

LÆS OGSÅ: Griezmann fortæller: Det formåede vi ikke at gøre

De skal derfor bruge intet mindre end et mirakel, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at gå videre i turneringen.