Lionel Messis fremtid er endnu usikker. Det vides ikke, om han bliver i FC Barcelona efter hans nuværende kontrakt udløber i sommeren 2021.

LÆS OGSÅ: Kiev-træner: “Barca har ikke det nødvendige niveau”

Det unge Barcelona-talent Pedri har afsløret, at han lærer rigtig meget fra hans argentinske holdkammerat. Derfor lægger han heller ikke skjul på, at det handler om at lære fra ham, mens han kan.

Den blot 17-årige Pedri tilsluttede sig FC Barcelona fra Las Palmas, hvorfra han blev købt for 5 millioner euro sidste sommer. På nuværende tidspunkt betragtes han som værende én af de bedste unge spillere i spansk fodbold.

Han er nu holdkammerater med den argentinske stjerne, og han insisterer på, at han vil udnytte sin tid på banen med kaptajnen, ved at tage ved lære fra hans spillestil.

“Han hjælper mig meget på banen. Messi giver mig mange gode råd og det er fantastisk. Vi skal nyde ham og ikke involvere os i hans fremtid. Det er op til ham. Nu handler det bare om at lære fra ham,” sagde unge Pedri til Diario Sport.

Han fulgte op ved at svare på, hvor på banen han føler, at han står stærkest:

“Det er godt at spille i forskellige positioner og hjælpe holdet, hvor det er nødvendigt. Hvor jeg skaber den største fare er på midtbanen, men jeg kan også spille andre positioner.”

Teenageren spillede i sidste sæson for Las Palmas. Her scorede han fire mål for Pepe Mels hold, og leverede hertil også fire oplæg. I denne sæson har han scoret et enkelt mål for FC Barcelona, som han scorede i Champions League-kampen mod Ferencvaros.

LÆS OGSÅ: Neymar endegyldigt tabt for FC Barcelona

Pedri er en måmed yngre end Barcelona-angriber Ansu Fati, hvis karriere også har taget fart på det seneste. I dag bliver de begge betragtet som nogle af de bedste unge spillere i europæisk fodbold.