Barcelona-truppen består af mange unge talenter. Den kan dog blive reduceret i dette transfervindue, da den unge Yusuf Demir ønsker at forlade klubben.

Den 18-årige Yusuf Demir blev hentet til Barcelona i sommer fra Rapid Vienna på en lejeaftale. I kontrakten er der også indskrevet en købsoption.

LÆS OGSÅ: Arteta vil hente ny midtbanespiller: Har udset sig PSG-stjerne

Han blev hentet til Barcelona med henblik på at styrke Barca B, men i pre-season fik han chance for at bevise sit værd på førsteholdet. Og her formåede han at gøre et godt indtryk.

Faktisk gjorde han så godt et indtryk, at daværende træner Ronald Koeman besluttede at udtage ham til førsteholdet. Han gik endda så langt at give ham trøje nr. 11.

Men det høje niveau, som Yusuf Demir viste under pre-season, var dog ingen steder at se, da sæsonen officielt gik i gang. Han kæmpede for at få spilletid, men faldt stille og roligt ned i hierarkiet.

Tingene er ikke blevet bedre under Xavi, hvor han ganske vist har spillet i kampe, men han har ikke været på banen i over en måned.

Årsagen til, at han ikke har været på banen er, at Barcelona vil være forpligtet til at købe ham for 10 millioner euro, hvis han spiller ti kampe. Det ønsker Barcelona ikke, da deres økonomi ikke kan bære det.

Af samme årsag er Barcelona også klar til at afbryde hans lejeophold på Camp Nou. Spilleren selv håber på, at det kan lade sig gøre, da han vil finde sig en klub, hvor han kan få spilletid.

Ifølge SPORT-journalist Toni Juanmarti er Demir tæt på at forlade den catalanske klub. Det hævdes, at flere klubber i Bundesligaen, er interesserede i at betale de 10 millioner euro, som Barcelona skulle have betalt for ham.

Teenageren selv skulle dog foretrække at vende tilbage til Rapid Vienna, som han er udlejet fra. Han vil nemlig være sikker på, at han får spilletid, så han kan udvikle sig som spiller.

LÆS OGSÅ: Perez er stor fan: Real Madrid planlægger at stjæle Barcelona-transfermål

Barcelona arbejder angiveligt på at få afsluttet ​​hans lejeophold i det catalanske. Det er dog stadig uvist, hvor han ender, når det sker.