FC Barcelona har meddelt på deres officielle profil på Twitter, at det unge Barcelona-talent Ansu Fati har pådraget sig en skade i menisken. Det skete i lørdagens opgør mod Real Betis i La Liga.

LÆS OGSÅ: Barcelona tilbage på sporet efter storsejr

Den unge spanske angriber måtte udgå i pausen i lørdagens kamp mellem FC Barcelona og Real Betis. Det var dog ikke Ronald Koeman, der ønskede at hive Fati af banen. Årsagen hertil er derimod en helt anden.

FC Barcelona har nemlig meddelt, at han udgik i pausen som følge af, at han havde pådraget sig af en skade. Mere specifikt, så skriver de, at der er tale om en skade på menisken i sit venstre knæ, som Ansu Fati har pådraget sig.

FC Barcelona har endnu ikke offentliggjort noget konkret om omfanget af skaden. I stedet har de meddelt, at det kræver yderligere undersøgelser, før det er muligt at sige noget om omfanget af angriberens skade.

LÆS OGSÅ: Sergi Roberto efter Betis-kamp: Jeg er glad

FC Barcelona vandt lørdagens La Liga-kamp mod Real Betis med 5-2. Ansu Fati blev erstattet af ingen ringere end Lionel Messi, der startede kampen på bænken. Efter han blev skiftet ind, scorede han to mål.