FC Barcelona kom ind til kampen mod Betis, uden at have vundet i de seneste fire La Liga-kampe. Ronald Koeman havde derfor pisket sine tropper til sejr. Det var da også nødvendigt, hvis de vil være med i toppen.

Koeman bød også på en stor overraskelse, da man kunne bekræfte, at Lionel Messi startede på bænken. Han havde i stedet valgt at starte med de to 17-årige stortalenter, Ansu Fati og Pedri.

Barcelona startede også med Ousmane Dembélé, hvilket han valgte at kvittere med at finde netmaskerne, da han scorede til 1-0. Griezmann kunne have gjort det til 2-0 fire minutter senere, men han skød forbi.

Ansu Fati blev nedlagt i feltet efter 33 minutters spil, hvilket fik dommeren til at fløje for straffespark. Det blev Griezmann sat til at sparke, men også denne chance brændte han, da han blev læst af Betis-målmanden.

Messi kom ind i anden halvleg

Der var blot spillet fire minutter af anden halvleg før Griezmann omsider kom på tavlen. Koeman skiftede Messi ind i stedet for Fati, og netop Messi hoppede over bolden, så Griezmann kunne lægge bolden i nettet.

Efter en times spil var Barcelona på spil igen.

Dembélé forsøgte samme opskrift, som han brugte i første halvleg. Bolden blev reddet på stregen, men den blev reddet med hånden, som dommeren kvitterede med et straffespark.

Messi eksekverede sikkert. Det var også Lionel Messi, der scorede målet til 4-2, hvor Pedri fik lov til at score kampens sidste mål.