Barcelona er af Manchester United blevet tilbudt muligheden for at hente Alex Telles. Angiveligt overvejer de det grundigt.

Alex Telles blev hentet til Manchester United fra Porto. Han havde en drøm om, at etablere sig som fast mand i Premier League-klubben. Det er dog ikke lykkedes for den portugisiske forsvarer.

LÆS OGSÅ: Bayern München giver Lewandowski klart ultimatum

Ifølge Mundo Deportivo har det medført, at han er blevet tilbudt til Barcelona. Den catalanske klub kan hente ham allerede i dette transfervindue, hvilket de efter sigende overvejer at gøre.

Alex Telles er i sin anden sæson med Manchester United. Han er fortsat andetvalg bag Luke Shaw, men har alligevel formået at vise, at han kan imponere i defensiven.

I løbet af denne sæson har Luke Shaw været ramt af flere skader, og det har betydet, at Alex Telles har fået flere chancer. Indtil videre har han fået chancen i otte kampe i Premier League, og har i gennemsnit skabt en enkelt chance pr. kamp.

Til trods for, at hans situation ikke er endt, som han havde ønsket i Manchester United og Premier League, er det ikke til at komme udenom, at Alex Telles var en superstjerne i Porto.

I alt bidrog han med 39 oplæg i 128 kampe i Primeira Liga, da han spillede for Porto. I hans sidste fulde sæson i Portugal blev det til 11 mål og yderligere otte oplæg i 31 kampe.

Barcelona siges at være på jagt efter en venstreback i dette transfervindue, men skulle kun være interesserede i at leje. De er blevet kædet sammen med spillere som Nicolas Tagliafico, Alex Grimaldo og nu også Alex Telles.

Selvom det angiveligt er Manchester United, der har tilbudt Barcelona, at de kan hente Telles, kan det blive vanskeligt. Da han i denne sæson har fået en del spilletid, er det nemlig ikke sikkert, at han er klar til at forlade Old Trafford.

LÆS OGSÅ: Medie: Klub dropper interessen i Andreas Christensen

Ydermere har De Røde Djævle ikke nogen anden spiller, der kan fungere som backup for Shaw på holdet. Derfor kan ikke udelukkes, at de alligevel beslutter sig for at holde på Telles frem til sommer.