Frank Kessies kontrakt med AC Milan udløber til sommer, og det har Barcelona planer om at udnytte.

25-årige Frank Kessie har i lang tid været kædet sammen med Barcelona. Nu har den catalanske klub sendt ham et konkret kontrakttilbud.

LÆS OGSÅ: Tre Premier League-klubber vil hente Tielemans

Ifølge sportsjournalist Nicolò Schira har Barcelona tilbudt Kessie en femårig kontrakt. Det betyder, at han vil være bundet til Camp Nou frem til sommeren 2027.

Derudover er den catalanske klub klar til at tilbyde ham en årsløn på 8 mio. euro plus bonusser. Ifølge Mirror er det dog ikke sikkert, at det er nok, da han angiveligt kræver 9 mio. euro om året.

Kontrakttilbuddet er dog bedre, end det han har fået fra AC Milan. Mirror skriver, at han er tilbudt tilbudt en årsløn på 6,5 mio. euro, hvis han beslutter at forlænge sit ophold i Milano.

Der er dog ikke meget, der tyder på, at Kessie har planer om at forlænge sit ophold med Milan. Derimod ønsker han at søge nye græsgange i en klub, hvor han kan udvikle sin karriere.

I denne sæson har Franck Kessie spillet i alt 1.514 minutter fordelt på 21 kampe. Det indikerer, at han er en vigtig spiller for Milan, som træner Stefano Pioli har stor tillid til. Netop derfor ønsker de også, at han bliver i klubben.

LÆS OGSÅ: Medie: Lionel Messi vil retur til Barcelona

I de 21 kampe, hvor han har været i aktion i denne sæson, har han bidrage med fem mål og et enkelt oplæg. Alle fem mål er blevet scoret i den italienske Serie A.