FC Barcelona har længe haft et godt øje til Chelsea-forsvarer Oleksandr Zinchenko. Nu lyder det dog, at de har udset sig et alternativ.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at FC Barcelona er blevet kædet sammen med en lang række spillere forud for denne sommers transfervindue.

– LÆS OGSÅ: Barcelona vil købe disse 2 spillere efter salget af Frenkie de Jong

En af de spillere, som de længe har været sat i forbindelse med, er Chelsea-forsvarer Marcos Alonso.

Den spanske forsvarer har nemlig et ønske om at vende retur til Spanien, hvor han vil fortsætte sin karriere – og dette kan potentielt ende med at blive hos FC Barcelona.

I og med, at han fortsat er på kontrakt med Chelsea, er det dog ikke garanteret, at det kan lade sig gøre, da Chelsea skal indvillige i at sælge ham.

Ifølge Mundo Deportivo har det ført til, at FC Barcelona nu er begyndt at se i retning af Manchester Citys Oleksandr Zinchenko, som de ser som et alternativ.

På det seneste har der nemlig været tvivl om, hvorvidt Zinchenko har en fremtid i City, da Guardiola skulle være på jagt efter en afløser.

– LÆS OGSÅ: Tre storklubber kæmper om Lautaro Martinez

Ender det med, at der bliver hentet en afløser for Zinchenko, er det ikke utænkeligt, at han ender med at blive solgt – og det kan ikke afvises, at FC Barcelona ender med at slå til.