FC Barcelona er begyndt at lede efter alternativer til Erling Haaland. Det har fået dem til at rette blikket mod Mohamed Salah i Liverpool.

Lionel Messis afsked med Barcelona har efterladt et stort tomrum i den catalanske offensiv. Derfor er klubben på jagt efter en angriber, der er effektiv foran målet, som kan lukke det hul, den syvdobbelte Ballon d’Or-vinder har efterladt.

LÆS OGSÅ: Medie: Christian Eriksen i dialog med Premier League-klub

Ifølge El Nacional har Barcelona mulighed for at hente en sådan spiller til klubben i sommerens transfervindue.

De catalanske giganter har i årevis haft et godt øje til Mohamed Salah, som har en spillestil, der passer til Barcelona. Og derfor overveje den catalanske klub at hente ham til Camp Nou til sommer.

Salahs forhandlinger med Liverpool er gået i stå, da den engelske klub ikke vil efterleve hans lønkrav.

Den egyptiske stjerne ved, at han er en af de bedste angribere i verden, og derfor kræver han en løn, der er på niveau med andre store stjerne. Liverpool nægter dog at give efter for hans krav.

Selvom Barcelonas klare prioritet for sommerens transfervindue, er at bringe Erling Haaland til klubben, har Joan Laporta og co. udset sig Salah som det perfekte alternativ, hvis nordmandens underskrift ikke kan sikres.

Alt tyder på, at Dembélé forlader klubben på en fri transfer til juni. Det betyder, at der vil kunne gøres plads til Salah. Ferran Torres’ foretrukne position er dog den samme som Salahs, hvilket kan forhindre hans ankomst til klubben.

Både Real Madrid, Bayern München og PSG holder dog også øje med hans situation i Liverpool. Barcelonas eneste fordel er, at Salah flere gange tidligere har været kædet sammen med den catalanske klub.

Faktisk har han tidligere talt om sin kærlighed til Blaugrana og specifikt Lionel Messi, men det var dog inden han sluttede sig til Liverpool.

I sidste uge kommenterede den eftertragtede angriber på rygterne om hans fremtid. Her sagde han, at beslutningen ikke var i hans hænder. Derimod er det ledelsens beslutning, om han skal blive eller ej.

LÆS OGSÅ: Barcelona udser sig Luuk de Jong-afløser: Har prismærke på blot 5 millioner

“Jeg har sagt mange gange, at hvis beslutningen afhænger af mig, vil jeg blive i Liverpool, men beslutningen er i ledelsens hænder, og de er nødt til at løse det,” lød det fra ham.