FC Barcelona er på udkig efter en afløser for Luuk de Jong, hvis lejekontrakt udløber efter denne sæson.

Luuk de Jong var bestemt ikke en succes, da han blev hentet til Barcelona. Derfor blev han også hurtigt udskammet af klubbens fans, ligesom ledelsen overvejede at ophæve hans lejekontrakt før tid.

LÆS OGSÅ: Salah nægter at reducere lønkrav: Så meget vil han have

Hollænderen blev hentet til Barcelona af tidligere træner Ronald Koeman. Han formåede dog ikke at præstere under sin landsmand, men efter Xavis ankomst har han fået fornyet energi. Og det har afspejlet sig i hans bidrag på banen.

I de seneste tre kampe har Luuk de Jong nemlig bidraget med tre mål. Blandt andet stod han for et af målene i El Classico med Barcelonas ærkerivaler fra Real Madrid.

Efter hans skuffende præstation indtil slutningen af december, var han havnet på klubbens transferliste for dette transfervindue. Barcelona havde endda kontaktet Sevilla, da de ønskede at sende ham retur.

På trods af, at han på det seneste har vist sig fra sin bedste side, tyder det ikke på, at Barcelona vil forlænge hans ophold i klubben. Derfor arbejder hans agenter også på at finde ham en ny klub fra sommer.

Ifølge Albert Roge fra Esport3 har Barcelona har også igangsat jagten efter en afløser for Luuk de Jong. Angiveligt skulle de have udset sig Lucas Boye som transfermål, hvis den hollandske angriber forlader klubben.

Den argentinske angriber spiller i øjeblikket for Elche i La Liga. Han har i denne sæson bidraget med seks mål og et enkelt oplæg i de 16 kampe, hvor han har været i aktion.

Boye er dog ikke den eneste angriber, der er på radaren i den catalanske klub. Der er nemlig forlydender om, at de også gør sig overvejelser om spillere som Alvaro Morata, Rodrigo Moreno og endda Luis Suarez

LÆS OGSÅ: Manchester City udser sig Real Madrid-stjerne som Erling Haaland-alternativ

Hverken Morata, Moreno eller Suarez vil dog være en lige så billig tilføjelse til truppen, som det vil være tilfældet med Lucas Boye. Ifølge Transfermarkt har han nemlig en markedsværdi på blot fem millioner euro.