Det er ikke nogen hemmelighed, at FC Barcelona leder efter en spiller, der kan fungere som langsigtet afløser for Jordi Alba.

Den 33-årige Jordi Alba har været en fast del af Barcelona-truppen i mange år, men det kan ikke benægtes, at han er i sin karrieres efterår.

– LÆS OGSÅ: Manchester City sætter vildt prismærke på Bernardo Silva

Dette er man også godt klar på Camp Nou, hvorfor der er stor interesse i at finde en spiller, der på lang sigt kan blive hans afløser.

Til en start handler det dog i lige så høj grad om at finde en venstreback, der kan give konkurrence til den mangeårige Barcelona-forsvarer.

I denne forbindelse har FC Barcelona været kædet sammen med op til flere spillere, men de har endnu ikke foretaget nogle indkøb.

Nu lyder det, at de er begyndt at kigge i retning af yngre, men også billigere alternativer, som de selv har mulighed for at udvikle.

Ifølge Fichajes skulle de nemlig have et godt øje til den 21-årige spanske Sergio Gómez, der i 2021 skiftede fra Dortmund til RSC Anderlecht.

Den unge forsvarer har imponeret i den belgiske klub, hvor han fik 4.207 minutter på banen i 49 kampe. Heri bidrog han med både 7 mål og 15 oplæg.

– LÆS OGSÅ: PL-træner taler ud: Har aftale med Christian Eriksen

Gómez har kontrakt med Anderlecht frem til juni 2025, men har ifølge Transfermarkt en markedsværdi på 10 millioner euro, hvorfor det skulle være muligt for Barcelona at købe ham fri.